Tästä se alkaa, ensimmäinen blogini. Villa Pihlajamäessa alkoi perjantaina 13 päivä toukokuuta 2011 mittava sisäremontti. Siitä se ajatus sitten lähti, että olisi mukava vähän kirjailla ylös mitä kaikkea täällä tapahtuu. Aika näyttää kuinka pitkä tästä blogista tulee.

Anoppi sai syntymäpäivälahjaksi mökin panelikaton pohjamaalin töineen ja tarvikkeineen. Äitienpäivänä tuli korttisarjan osa kaksi, joka käsitti pintamaalauksen töineen ja tarvikkeineen. Aloitus ajankohdaksi sovittiin perjantai 13 päivä. Hessu lupasi hoitaa paikalle tellingit. Näille oli tarvetta koska katon korkein kohta on yli kolme metriä.

Perjantai-ilta meni vielä suunnitellessa ja mietiskellessä. Satu, Juha ja Vilmakin saapuivat paikalle. Aina löytyy pientä juhlan aihetta. Juha oli saanut apurahan väitöskirjaa varten, joten pitihän sitä varten kilistellä kuoharia. Televisiosta tuli myös Suomi-Venäjä jääkiekkopeli. Miehet innostuivat Suomen voitosta ja sitä juhlitiin vähän pidemmällä saunomisella. Hessu pysyi sitkeästi olutharrastajien mukana. Olohuoneeseen, kun kuuulemma ei ihan olvilla kehdannut mennä. Hessu avasi pelin kirsikkaoluella, eikä tästä ihan täysiä pisteitä tullut, mutta hyvä aloitus kuitenkin.

Lauantai-aamuna kompanja herätettiin varhain. Nyt maalarimestarit hereille komensi Hessu, joka saattoi vielä olla hivenen hilpeällä mielellä eilisen illan voitosta. Aamupalan jälkeen alkoi kovat valmistelut. Satu ja Miniä muovittivat lähdes koko olohuoneen lattioita ja seiniä myöden. Hessu ja Toni kokosivat tellingit.

Alunperin oli tarkoitus, että tänä viikonloppuna maalataan katot, mutta remonteillähän on aina tapana paisua... Joten eikös näillä samoilla muovituksilla ja valmisteluilla kannattaisi nuo seinätkin maalata. Anopin johdolla oltiin jo edellisestä illasta asti pyöritelty maalikarttoja ja valinta oli nyt tehtävä. Muut lähtivät kirkolle maalikaupoille ja Heidi ja Toni jäivät aloittelmaan katon maalausta.

Katto saatiin lauantain aikana maalattua kertaalleen. Hessulla meni aikaa listojen irrottelemiseen. Satu aloittikin listojen maalaamisen heti kun ne saatiin seinistä irti. Juhalla oli mukana iso paketti, joka sisälsi Golfiin lisäosia, Musta tötteröputki sieltä paljastui ja naisten kyselyihiin Juha vastasi,että tällä saadaan autosta paremmat äänet. Toki täytyyhän autosta ääntä lähteä, sehän on selvä.

Launatai-ilta vietettiin taas television ääressä. Koko joukolla kannustettin Paratiisi Oskaria Euroviisujen voittoon. Kannustus ei tosin auttanut ja sijoitus jäi 21 sijalle.